avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! In anul 2015 am intrat în concediu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! In anul 2015 am intrat în concediu creștere copil, ...

Buna ziua! In anul 2015 am intrat în concediu creștere copil, care a fost prelungit până la vârsta de 7 ani, din motive medicale. In anul 2018 firma la care lucram a fost preluată de către altă firmă și unii angajați au primit salarii compensatorii și șomaj, iar alții au fost preluați de firma care a cumpărat acțiunile. In ce condiții mă poate trimite în șomaj firma cea noua sau sunt obligați să mă primească la serviciu pe același post ? Daca îmi oferă șomaj pot beneficia de salarii compensatorii ? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:33, 4 Martie 2022
Sunt obligați să mă primească la serviciu pe același post , dupa care va pot concedia.

Puteti beneficia de salarii compensatorii numai daca sunt mentionate in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al noului angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! azi șeful,brusc ,m-a anunțat că de mâine nu ne ... Camelia Mihai Camelia Mihai Buna ziua ! Azi șeful,brusc ,m-a anunțat că de mâine nu ne mai poate susține financiar și toți angajații vor pleca acasă! Care sunt drepturile? mele? (vezi toată discuția)
Buna ziua, am lucrat 36 de ani neintrerupt,in beneficiul s.c. ... emanuel7777777 emanuel7777777 Buna ziua, Am lucrat 36 de ani neintrerupt,in beneficiul S.C. ELECTRICA ,care ne-a transferat in interes de serviciu la o firma căpusa care, din 2002 si ... (vezi toată discuția)