avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... coordonator compartiment?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

coordonator compartiment?

Buna ziua!
Am si eu o nedumerire. In cadrul unui compartiment din institutiei avem un comp. format din 3 funct cu urmatoarele funct.: asist. tr.2, asist. tr.1 si superior tr.1.
Conducerea doreste sa numeasca coordonator al corpartimentului persoana cu functia cea mai mica.asist.tr.2.
E legal acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 12:56, 14 Ianuarie 2010
Da este legal, daca se repecta procedura legala de promovare/numire.
procedura legala,insemnand ce? Decizia de numire si atat?
Legal nu exista asa ceva:coordonator compartiment. In cel mai bun caz este sef birou (si trebuie sa existe in cadrul respectivului birou minim 5 functii de executie). Conform legii 330/2009 este prevazuta functia de sef birou; nu se mai pot acorda indemnizatii de conducere la salariul de baza (legea nu mai prevede indemnizatii de conducere).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabil sef primarie ContSters72755 ContSters72755 Buna ziua, lucrez in cadrul primarii comunale, si am dispozitii in ceea ce priveste resursele umane. In acest moment am o nedumerire. In cadrul ... (vezi toată discuția)
Exercitare temporara a functiei de conducere Cristinabv Cristinabv Va rog sa ma lamuriti ce cond trebuie indeplinite pt execitarea cu caracter temporar a unei fct de cond de sef birou sau sef serviciu in adm publ locala? Pt ... (vezi toată discuția)
Se pot delega atributiuini de contabil sef? iulius62 iulius62 Compartimentul de contabilitate din cadrul unei institutii publice din subordinea consiliului local este format din doi referenti contabili (personal ... (vezi toată discuția)