avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... APROBAREA VECINULUI ESTE NECESARA ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

APROBAREA VECINULUI ESTE NECESARA ?

Cand am devenit proprietar , am gasit un gard de plasa cu soclu de beton , care separa doua proprietati . In scurt timp vecinul a inceput din senin sa provoace discutii pe diverse motive numai sa faca scandal . Atunci l-am intrebat daca are autoriatie de construire a gardului respectiv , iar acesta de teama ( nu l-am reclamat ) a cerut intrarea in lergalitate . Eu aflata intamplator de la primarie acest fapt . Repret . gardul era acolo cand am venit eu sis avea o vechime de circa 12 ani . Intrebarea este : acum la intrarea in legalitate , dupa atata timp , primaria spune ca eliberat intrarea in legalitatae dar intrevbarea este : pentru a obtine certificatul de urbanism , nu avea nevoie de aprobarea scrisa notariala a vecinilor chiar daca gardul era acolo de 12 ani inainte de aveni noi ??
Ultima modificare: Duminică, 6 Martie 2022
Pompilui Avram, utilizator
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 20:45, 6 Martie 2022
nu are nevoie de aprobarea vecinului...atata timp cat este construit pe hotarul dintre cele doua proprietati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard despartitor - "conflict" cu vecinul este vorba despre gardul ... BogdanIliescu BogdanIliescu Gard despartitor - \"conflict\" cu vecinul Este vorba despre gardul care delimiteaza terenul pe care mi-am construit casa. Gardul este de plasa de sarma pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, aș dori să-mi spuneți dacă un gard construit ... Logan 15 Logan 15 Buna ziua, a-și dori să-mi spuneți dacă un gard construit de mine poate fi demolat de vecin pe motiv de ,, inestetic \" menționez că ,gardul este cu un ... (vezi toată discuția)
Gard - bun comun ? Believe_anna Believe_anna Buna seara , Ma confrunt si eu cu o problema .. am construit o casa si desigur un gard, in spate si in fata ( in laterale existau vecini care aveau deja ... (vezi toată discuția)