~ final discuție ~
 aligadot	                   

Am avut o firma(srl) pe care am deschis-o(acum 2 ani) si nu am depus nici un bilant, activitate nu prea am avut, ea a fost totusi deschisa cu incepere de ... (vezi toată discuția)
	                    aligadot	                   

Am avut o firma(srl) pe care am deschis-o(acum 2 ani) si nu am depus nici un bilant, activitate nu prea am avut, ea a fost totusi deschisa cu incepere de ... (vezi toată discuția)

Busulica	                   

Buna ziua. Are efecte juridice un contract de inchiriere nedeclarat si neimregistrat la Anaf? 
Se poate inchiria un ap achizitionat prin prima casa daca in ct ... (vezi toată discuția)
	                    Busulica	                   

Buna ziua. Are efecte juridice un contract de inchiriere nedeclarat si neimregistrat la Anaf? 
Se poate inchiria un ap achizitionat prin prima casa daca in ct ... (vezi toată discuția)

visan laura	                   

Buna seara,
 Va rog daca se poate sa ma lamuriti si pe mine intr-o privinta, si anume :
am resusit sa inchiriez un apartament (unicul de altfel) a carei ... (vezi toată discuția)
	                    visan laura	                   

Buna seara,
 Va rog daca se poate sa ma lamuriti si pe mine intr-o privinta, si anume :
am resusit sa inchiriez un apartament (unicul de altfel) a carei ... (vezi toată discuția)