avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! am primit acasa o somatie de plata cu titlu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! am primit acasa o somatie de plata cu titlu executoriu ...

Buna ziua! am primit acasa o somatie de plata cu titlu executoriu si executare silita de la ANAF [pentru {firma care a intrat in insolventa} SI dupa atragerea raspunderii administratorului {fiind administratorul} instanta ma obligat la o suma foarte mare care eu nu am de unde sa o dau Ce asi putea face in acest caz si care sunt consecintele daca nu platesc?multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:45, 7 Martie 2022
daca hotararea e definitiva trebuie sa platiti, daca nu platiti, va executa silit. Daca nu aveti bunuri, nu au ce sa va ia, va pun poprire pe salariu, daca aveti un salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita a administratorului mobilabpd mobilabpd in perioada 2008-2009 o S.C. a acumulat niste datorii. In 2010 a inceput executarea silita a fostului administrator in timpul caruia s-au acumulat ... (vezi toată discuția)
Lipsa dreptului la aparare mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Punem in discutie urmatoarea speta: In cadrul unui proces de insolventa, ANAF solicita avizul pentru atragerea raspunderii in solidar a ... (vezi toată discuția)
Ce procedura urmeaza bancile-credit neachitat? s.stefan s.stefan Buna ziua, am beneficiat de un credit nevoi personale si nu mai reusesc sa achit ratele. As vrea sa-mi spuneti ce pasi urmeaza bancile pentru recuperare. Pot ... (vezi toată discuția)