avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cazier judiciar la 8 ani de la comiterea faptei penale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cazier judiciar la 8 ani de la comiterea faptei penale

Buna,

Ma intreb de ce dupa 8 ani de la comiterea faptei, inca apare in cazier. Este vorba despre o fapta penala comisa in trafic. Este posibil sa fie o greseala a politiei sau este normal sa apara dupa atata vreme?

Multumesc
Daca vreti un raspuns, descrieti situatia de fapt, nu avem de unde sa stim noi despre ce condamnare este vorba.
~ Conținut șters la cerere ~
Solicitantul este inscris in cazierul judiciar cu urmatoarele date:
Condamna la 10 luni inchisoare cf. art. 81,82 CP suspenda conditionat executarea pedepsei - termen de incercare 2 ani 10 luni pentru savarsirea faptei prevazute de art. 87 alin. 1 OUG 195/2002 (*R) cu aplicarea pedepsei accesorii prevazute de art. 71 alin. 5 CP, art. 71 alin. 2 CP, art. 64 alin. 1 lit. a teza II CP, art. 64 alin. 1 lit. b CP.

Multumesc anticipat
Solicitati organului emitent sa constate ca a intervenit reabilitarea de drept.

Multumesc mult pt raspuns.

O intrebare prosteasca - Va referiti la emitentul cazierului (Insp. de politie al judetului) sau instanta judecatoreasca? Este o procedura normala pt o asemenea condamnare?


Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Solicitati organului emitent sa constate ca a intervenit reabilitarea de drept.



Alte discuții în legătură

Stergerea cazierului Nicudeya Nicudeya Buna ziua as vrea sa stiu si eu cum sau cand mi se va sterge cazieru.am primt o condamnare pt furt auto.de 2 ani cu suspendare si 2 ani termen de asteptare .si ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat pentru reabilitare TOMASORIN TOMASORIN in baza art.87 alin.1 din OUG 195/2002 republicata am fost condamnat 2 ani inchisoare.in baza art.81 Cp a fost dispusa suspendarea conditionata a executarii ... (vezi toată discuția)
Reabilitare - calculul termenului constantinnechita constantinnechita Am o problema cu reabilitarea judecatoreasca nu inteleg de cand incepe sa se scurga timpul ala de 2 ani sau 5 ani dupa caz am fost condamnat la 3 ani si 6 luni ... (vezi toată discuția)