avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua, daca HOTĂRÂRE nr. 24 din 14.05.2020 ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua, daca HOTĂRÂRE nr. 24 din 14.05.2020 privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel național, care prevedea masurile de ...

Buna ziua, daca Ordonanta de urgenta care prevedea masurile de stare de alerta, a expirat, ea isi inceteaza de la sine masurile sau trebuie data o alta ordonanta?...Legea 319 (protectia muncii) poate sa imi impuna ca echipament de protectie masca, datorita ca mai exista virusul? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:43, 10 Martie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Starea de alerta era stabilita pana in data de 08.03.2022. Nu a mai fost prelungita printr-un nou act normativ.
Daca prin riscurile profesionale identificate si evaluate de catre angajator se impune purtarea unei masti de protectie, angajatorul o poate nominaliza in Lista cu echipament individual de protectie stabilind conditii concrete/ instructiuni proprii de purtare. EIP se asigura de catre angajator fara plata/ cota parte din partea lucratorilor.
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_608...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acum că masca s-a scos, unele firme/instituții îți pot impune ... noovalex noovalex Acum că masca s-a scos, unele firme/instituții îți pot impune să porți mască? Ei zic că așa au regulamentul intern (vezi toată discuția)
Masca de protecție la locul de munca device device Mai este obligatorie masca de protectie la locul de munca daca nu se mai prleungeste starea de alerta? (vezi toată discuția)
Buna ziua. intrebare: au voie angajatorii (superiorii ierarhici ... Daniel George2606 Daniel George2606 Buna ziua. Intrebare: AU VOIE ANGAJATORII (SUPERIORII IERARHICI DE LA LOCUL DE MUNCA) SA IMPUNA IN CONTINUARE CA OBLIGATORIE PURTAREA MASTII LA LOCUL DE MUNCA ... (vezi toată discuția)