avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Informații obținere cetatenie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Informații obținere cetatenie

Bună ziua,
Am și eu nevoie de câteva informații pentru un prieten.
Persoana în cauza este cetățean libanez,a făcut facultatea de medicina în România și a stat efectiv la noi în tara din 2004 pana in 2016 când avut nevoie sa plece în Franța.
In 2019 a revenit si lucrează la noi în tara ca medic și este căsătorit legal cu o româncă.
Întrebarea mea este dacă poate depune actele pentru obținerea cetățeniei?
Cel mai recent răspuns: bstxen12 , utilizator 17:51, 9 Martie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere rezidenta - cetatean non-ue kytana kytana Buna ziua si La Multi Ani! Sper ca dvs. ma puteti lamuri in urmatoarea privinta. Este vorba de un cetatean Libanez, casatorit cu o romanca. Cetateanul ... (vezi toată discuția)
Carte de rezidenta iu2llia iu2llia buna ziua. Am cateva intrebari legate de acordarea cartii de rezidenta.. In decembrie vreau sa ma casatoresc cu iubitul meu cetatean din bangladesh dar care ... (vezi toată discuția)
Bună ziua aș dori să vă intreb despre modificarea legii de ... Ahmad Ali Ahmad Ali Bună ziua Aș dori să vă intreb despre modificarea legii de cetățeniei privind cei căsătoriți cu un cetățean sau cu o cetățeancă româncă de ... (vezi toată discuția)