avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua Aș dori să vă intreb despre modificarea ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua Aș dori să vă intreb despre modificarea legii de ...

Bună ziua
Aș dori să vă intreb despre modificarea legii de cetățeniei privind cei căsătoriți cu un cetățean sau cu o cetățeancă româncă de mai de zece ani, are dreptul să depună cererea pentru obținerea cetățeniei române, dacă s-a promulgat într-adevăr sau , pentru că eu fiind cetățean libanez sunt in aceasta situație. Dacă doriți să mă lămuriți in privința această

Alte discuții în legătură

Informații obținere cetatenie bstxen12 bstxen12 Bună ziua, Am și eu nevoie de câteva informații pentru un prieten. Persoana în cauza este cetățean libanez,a făcut facultatea de medicina în ... (vezi toată discuția)
Obtinere rezidenta - cetatean non-ue kytana kytana Buna ziua si La Multi Ani! Sper ca dvs. ma puteti lamuri in urmatoarea privinta. Este vorba de un cetatean Libanez, casatorit cu o romanca. Cetateanul ... (vezi toată discuția)
Obtinerea cetateniei romane natasa_25 natasa_25 Buna..sunt cetateanca romanca casatorita din februarie cu un cetatean moldovean, iar in octombrie vom avea o fetita.as dori sa stiu care e calea cea mai rapida ... (vezi toată discuția)