avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecin care arunca gunoi pe geam! Bună ziua, In blocul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecin care arunca gunoi pe geam! Bună ziua, In blocul in care locuiesc exista un vecin care isi ...

Bună ziua,
In blocul in care locuiesc exista un vecin care isi arunca ambalajele de la prezervative pe geam. Asociatia de proprietari nu a luat nicio actiune de a pune macar o nota informativa pentru toti locatarii ca nu este bine sa se arunce gunoi pe geam si nu cred ca ar rezolva mare lucru. Deasemenea, persoana in cauza nu se sesizeaza sa ridice mizeria aruncata dupa un mail dat tuturor locatarilor pentru instiintarea faptei. Ba mai mult, cel care arunca isi continua fapta. Cum se procedeaza in acest caz? Banuiesc care ar fi vecinul cu pricina dar nu am cum sa o dovedesc, doar daca pun o camera de filmat sa il surprind. De altfel, se arunca si altfel de mizerie cum ar fi resturile de tigara etc.
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2022
MARIUC, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:27, 10 Martie 2022
doar filmat si depusa plangere la politie sa il amendeze
Multumesc pentru feedback!
Dv precizati ca "banuiti " aspect care ingreuneaza eventualele actiuni de solutionare
Atat timp cat nu detineti probe temeinice,este riscant sa avansati acuzatii care pot genera efect de bumerang impotriva dv
Inclusiv politia daca nu detine probe temeinice nu poate aplica sanctiuni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinii arunca resturile menajere tudor_mtp tudor_mtp Buna ziua, In blocul unde locuiesc balconul de la bucatarie se afla intre doi pereti ...are forma de I_I, iar cei de la partier au facut o extindere intre ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc la parterul unui bloc si am probleme cu vecinii ... elena_p2013 elena_p2013 Buna ziua, Locuiesc la parterul unui bloc si am probleme cu vecinii de la etajele superioare care arunca tot felul de gunoaie pe geam si ajung in fata ... (vezi toată discuția)
Balcon la parter emine emine Buna ziua, Locuiesc (cu chirie) intr-un bloc de 4 etaje la parter. Proprietarul a construit in urma cu cativa ani (inainte ca eu sa inchiriezl) un balcon in ... (vezi toată discuția)