avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Descoperire de card in cazul decesului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Descoperire de card in cazul decesului

Descoperire de card in cazul decesului.

Buna ziua, mama mea a decedat in urma cu 4 luni. A avut card la Banca Transilvania ce mi-a ramas mie. Nu am stiut de aceasta descoperire dar am si asteptat sa scot din cont toata suma in cazul in care este nevoie de succesiune, pe care nu am facut-o.
Nu avea asigurare iar banca mi-a cerut suma inapoi cand am fost sa inchid contul. Daca stiam de aceasta descoperire nu ma atingeam de card.
Este posibil sa nu trebuiasca sa platesc aceasta suma? Nu imi este deloc usor deaoarece am 2 copii si tin la fiecare leu.
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2022
Anna05., utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:50, 10 Martie 2022
Trebuie să returnați băncii toți banii, până la ultimul leu. Dacă nu vă conformați, veți fi executat silit. Descoperirea de cont sunt banii băncii oferiți ca împrumut.
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2022
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire din indemnizatie copil Sabiflo1202 Sabiflo1202 Am un sold de 3000 de ron unei banci. S_a pus poprire pe indemnizatia de creștere copil in valoare de 900 de lei! Lasandu_mi 230 de lei alocatia ... (vezi toată discuția)
Recuperare imprumuturi in caz de deces RODICAPIS RODICAPIS MAMA MAEA A DECEDAT ACUM 4 ANI. A VUT UN CARD DE IMPRUMUT LA O BANCA . NU A AVUT ASIGURARE LA IMPRUMUT . BANCA ACUM MA SOMEAZA PE MINE SA PLATESC IMPRUMUTUL. ... (vezi toată discuția)
Card de cumparaturi tata decedat Serban D Serban D Buna seara, tatal meu, care avea 56 de ani si a murit acum 10 zile, avea un card de cumparaturi standard de la BRD. Pe telefon are doua mesaje sub forma: * ... (vezi toată discuția)