avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Sunt secretar-sef la un liceu teoretic si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Sunt secretar-sef la un liceu teoretic si incepand ...

Buna ziua. Sunt secretar-sef la un liceu teoretic si incepand cu luna iunie voi fi incadrata cu jumatate de norma, ca urmare a obtinerii unui certificat de handicat (persoana cu dializa). Intrebarea mea este voi pierde sporul de conducere si cel de handicap? Va rog si o baza legala. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, angajatul care depune la institutie certificat de ... lyly64 lyly64 Buna ziua, angajatul care depune la institutie certificat de incadrare in grad de handicap cu gradul de handicap grav cu asistent personal - si se afla in ... (vezi toată discuția)
Handicap, angajare gfghg gfghg buna am si eu o intrebare handicam gradul 2 accentuat poate sa munceasca jumate norma ? (vezi toată discuția)
Angajare pensionar.... adi02ro adi02ro buna ziua! in feb 2016 am angajat o persoana, care a prezentat la angajare \" Decizia medicala asupra capacitatii de munca\" (eliberata de Casa Nationala de ... (vezi toată discuția)