avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, angajatul care depune la institutie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, angajatul care depune la institutie certificat de ...

Buna ziua, angajatul care depune la institutie certificat de incadrare in grad de handicap cu gradul de handicap grav cu asistent personal - si se afla in concediu medical beneficiaza de sporul de 15% din salariu de baza conform Hotararii nr. 751/2018.multumesc.
- in Hotararea de mai sus se mentioneaza faptul ca beneficiaza de sporul de 15% din salariu de baza persoanele care sunt incadrate in grad de handica grav sau accentuat.?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:26, 30 Decembrie 2022
Beneficiaza de acel spor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, angajatul care depune la institutie certificat de ... lyly64 lyly64 Buna ziua, angajatul care depune la institutie certificat de incadrare in grad de handicap cu gradul de handicap grav cu asistent personal - si se afla in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog un angajat care este in concediu medical din ... lyly64 lyly64 Buna ziua, va rog un angajat care este in concediu medical din luna decembrie 2021 a depus la institutie certificatul de incadrare in grad de handicap ( grav ... (vezi toată discuția)
Spor 15 % salariu.handicap accentuat. netsky netsky Buna ziua, Am citit undeva ca se acorda un spor de 15 % din salariu, persoanelor care detin un certificat de incadrare in grad de handicap accentuat sau ... (vezi toată discuția)