avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ies la pensie cu gr 1 la 58 ani si 6 luni la aceasta ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ies la pensie cu gr 1 la 58 ani si 6 luni la aceasta se pot scade ...

Ies la pensie cu gr 1 la 58 ani si 6 luni la aceasta se pot scade 2 ani dacă se aproba legea cu zonele poluate sunt din ploiesti
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:50, 12 Martie 2022
Nu se cumuleaza cele doua posibilitati pentru reducerea varstei de pensionare. Iesind la pensie cu grupa de munca, deja ati beneficiat de reducerea varstei de pensionare ca urmare a lucrului in conditii speciale (inclusiv in mediu toxic). Cei doi ani de care amintiti se aplica numai locuitorilor din zonele poluate stabilite prin lege, care nu au fost salariati la firma poluatoare.

POPA GHEORGHE a scris:

. Cei doi ani de care amintiti se aplica numai locuitorilor din zonele poluate stabilite prin lege, care nu au fost salariati la firma poluatoare.

Acum este deja valabil pentru cei din zlatna, Baia Mare......unde scrie in art.65 din legea 263/2010 care sunt firmele poluatoare din zonele respective?
Ultima modificare: Vineri, 11 Martie 2022
goplanet, utilizator
In art. 65 din Legea nr. 263/ 2010 cu modificarile si completarile ulterioare sunt mentionate toate localitatile unde se aplica pe o raza de 8 Km in jurul poluatorului. In parlament exista si o noua lege de completare a art.65.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea varstei de pensionare ddd123456 ddd123456 Buna ziua Am citit despre faptul ca senatorii au propus un amendament la legea pensiilor, referitor la iesirea la pensie cu doi ani mai devreme fara ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala - domiciliu 20 de ani in zlatna Nina10 Nina10 Buna ziua, Referitor la partea de mai jos din lege,carei autoritati pot sa ma adresez pentru a obtine macar 1 an pentru cei 20 de ani locuiti la Zlatna ? ... (vezi toată discuția)