Cabinet  Avocat -  Ciurea Cristina, Avocat
  Cabinet  Avocat -  Ciurea Cristina, Avocat 	
			 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 Conductor74	                   

Mi s-a cerut pentru apel același onorariu ca pentru procesul inițial, este normal? Eu știam ca pentru recurs se plătește la jumătate celui inițial (vezi toată discuția)
	                    Conductor74	                   

Mi s-a cerut pentru apel același onorariu ca pentru procesul inițial, este normal? Eu știam ca pentru recurs se plătește la jumătate celui inițial (vezi toată discuția)

ContSters344547	                   

Buna ziua! 
1. Am facut apel la o sentinta partaj bunuri comune. prin care eram obligat la plata sultei de 50000 lei.Din aceasta sulta eu am contestat 30000 ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters344547	                   

Buna ziua! 
1. Am facut apel la o sentinta partaj bunuri comune. prin care eram obligat la plata sultei de 50000 lei.Din aceasta sulta eu am contestat 30000 ... (vezi toată discuția)

Tarawa11	                   

Taxa de timbru juridic pentru apel la proces civil de mostenire cat este si daca e obligatorie?  (vezi toată discuția)
	                    Tarawa11	                   

Taxa de timbru juridic pentru apel la proces civil de mostenire cat este si daca e obligatorie?  (vezi toată discuția)