avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Metoda acoperisul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Metoda acoperisul

Buna ziua! Am semnat un contract de prestari servicii de constructii pentru casa.
- in contract nu e trecut pretul;
- in contract nu exista devizul estimativ (trecut la obiectul contractului), ci doar o oferta de pret cu 3 preturi (pret unitar lei: 50 lei mp tigla metalica, 160 lei mp zidarie, 80 lei mp dulgherie asteriala);
- clauza incetare contract: cu acordul partilor, platim 40% din valoarea lucrarii.
Ce pot sa-mi faca acesti sarlatani? Nimic, dupa parerea mea.
Lapte si piere erau pana sa zic ca nu mai vreau, si imi spune el, vezi ca trebuie sa platesti 50% din valoarea lucrarii. Care pret? Pretul era stipulat verbal.
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 16:41, 15 Martie 2022
Acelasi lucru mi l-a spus si avocatul ,,Daca au tupeu sa va dea in judecata", dar nu exista niciun temei pentru care ar avea castig de cauza, fara suma, obiect, nume gresit al societatii, si o simpla oferta de preturi. Normal ca au invederat faptul ca ,,trebuie sa platiti jumatate din lucrare", dar nu exista asa ceva, au vrut sa mearga la intimidare, vazand ca n am mai vrut sa continuam. Au fraierit destui oameni...femei in special, si oameni batrani, carora le e frica sa faca ceva....cu sume mari de bani...am tot citit stiri despre ei...
Aș face plângere penală în locul dvs. Nu vi se întâmplă nimic dacă nu pot s-o încadreze ca faptă penală, dar dacă mai sunt plângeri pe numele lor ajutați ancheta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Receptia lucrarilor mariusmm mariusmm Buna ziua! Am efectuat la sediul unitatii o reparatie capitala pentru toata cladirea. Am incheiat contractul cu firma respectiva pentru suma de 21000 lei cu ... (vezi toată discuția)
Oferta sub 85% din valoarea estimata milica68 milica68 Daca toti ofertantii au depus oferte sub 85% din valoarea estimata a contractului de lucrari ce pot face ? (vezi toată discuția)
Inselatorie valentinzamfir17 valentinzamfir17 Buna seara ! Zilele acestea m-am inscris intr-un concurs ce parea credibil la inceput pe o pagina de facebook , am urmat pasii , am trimis mesaj , cum scrie in ... (vezi toată discuția)