avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună, În anul 2013 un mecanic auto (suntem ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună, În anul 2013 un mecanic auto (suntem cunoștiințe) mi-a ...

Bună,
În anul 2013 un mecanic auto (suntem cunoștiințe) mi-a preluat un autoturism pentru repararea lui. După constatare am hotătât să fac rost de un alt motor sau să optez pentru RABLA iar mașina poate rămânea la el că nu-l deranjează. Când m-am dus să ridic mașina mi-a zis că a dus-o la fier vechi. I-am făcut o notificare , în urmă cu trei luni, dar nu mi-a răspuns. Pot să-l acționez în instanță ? Mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Programul rabla noydoy noydoy se mai deschide programul rabla ? mai sant sanse sa scapam de masinile vechi? (vezi toată discuția)
Radiere fara acte mascool mascool Buna seara. In anul 2008, am vandut un autoturism dacia 1310. Vandut este impropiu zis(nu avem act de vanzare/cumparare) dar la notar am semnat o procura prin ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un sechestru pe un autoturism an fabricatie 2003 ... Tasha18 Tasha18 Probleme cu un sechestru pe un autoturism an fabricatie 2003 Buna ziua,am nevoie de o recomandare,un sfat legal pentru urmatoarea situatie: In anul 2019,in ... (vezi toată discuția)