avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Programul Rabla
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Programul Rabla

se mai deschide programul rabla ? mai sant sanse sa scapam de masinile vechi?
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 13:12, 19 Noiembrie 2012
Programul Rabla 2012 oficial nu este inchis, dar datorita faptului ca s-au alocat un nr. mic de tichete acestea s-au epuizat imediat si nu se mai gasesc la nici un centru de colectare. Anul acesta este foarte putin probabil sa mai aloce fonduri pentru program (campanie electorala, alegeri, ministrii noi .. etc). In 2013, probabil in aprilie-mai (la noi lucrurile dureaza un pic mai mult pana se urnesc) mai mult ca sigur se va derula programul Rabla 2013. Si sunt sanse foarte mari sa se deruleze deoarece bani la Fondul pentru Mediu se strang lunar (doar daca nu-i cheltuie in alte scopuri decat cele prevazute in legislatie) iar programul Rabla s-a dovedit a fi un motor pentru industria auto. Daca nu mai aveti rabdare pana anul viitor, din cate stiu, dealerii Dacia iti acorda un discount de 1500 lei la achizitionarea unui autovehicul nou daca prezinti dovada de casare, fara a avea nevoie de tichet. Si daca vreti cu orice pret sa scapati de rabla, o puteti da la un centru de reciclare (vin ei si va ridica masina) incasand pe masina cca. 700 lei (pretul fierului vechi)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare masina fier vechi ionut8888 ionut8888 cat iau pe o masina la ier vechi si daca pot sa o vand daca nu este pe numele meu dar am toate actele la ea (vezi toată discuția)
Pentru cumpararea unui autoturism dacia spring, in afara de achitarea ... Domicpn Domicpn Pentru cumpararea unui autoturism Dacia Spring ,in afara de achitarea cv. auto, trebuie sa fac dovada casarii vreunei masini vechi ? (vezi toată discuția)
Rabla 2013 anelecavon anelecavon Bună ziua, Vă rog frumos să-mi răspudeţi la două întrebări: 1. Dacă tichetul pentru programul rabla 2013 este transmisibil ?, 2. Dacă ... (vezi toată discuția)