Am si eu o intrebare legata de un contract cu un restaurant. Mai precis un contract prestari servicii pentru o nunta.
Evenimentul a fost amanat timp de 2 ani in contextul pandemiei.
Deoarece anul acesta nu a mai fost amanat, am fost contactat de catre acestia pentru a fi instiintat ca urmeaza o majorare a pretului serviciilor, sustinand ca ar exista in contract o clauza conform careia acest lucru este posibil pe fond economic.
Am inspectat cat de atent posibil contractul si am gasit urmatorul lucru:
"Prestatorul trebuie sa asigure serviciile comandate si confirmate la tarifele si preturile convenite; preturile pot suporta cresteri in functie de nivelul de taxare stabilit de guvern"
Este aceasta clauza suficienta pentru a le justifica cererea? De asemenea ce reprezinta mai exact acest nivel de taxare?
Multumesc frumos, si va doresc o zi buna in continuare.
Aveti un contract cu ei care trebuie respectat.
Nu pare sa se justifice cererea lor dar este posibil sa fie mai mult de analizat in contract.
Va pot inapoia banii daca nu va intelegeti.
latka
Utilizator 8din 9 utilizatori consideră acest răspuns util
Totuși, dincolo de aspectele contractuale, nu vi se pare nimic în neregula, de spuneți că prețul trebuie să rămână la fel? Nu ați remarcat ca preturile, pentru dvs. ca persoană fizică, la ce produse achiziționați acum, să fi crescut față de acum 2 ani? Luați, de exemplu, prețul energiei electrice și cel al gazului, ca să nu mai spun că la persoane juridice, chiar și plafonat, tot sunt mari față de acum 2 ani.