avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1284 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! La data de 15.04.2017 am fost condamnat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! La data de 15.04.2017 am fost condamnat prin sentința ...

Bună ziua!
La data de 15.04.2017 am fost condamnat prin sentința definitiva la 1 an închisoare cu suspendare, termen de încercare de 2 ani
La data de 15.04.2019 s-a finalizat perioada de supraveghere.
Reabilitarea de drept intervine în data de 15.04.2022? Nu am mai comis nici o infracțiune. Cum trebuie sa procedez pentru ștergerea datelor din cazier? Trebuie sa fac cerere, sa depun ceva documente sau se șterg automat?
Cel mai recent răspuns: Marius3232 , utilizator 16:06, 15 Martie 2022
Trebuie sa treaca 5 ani de la definitiva si intervine reabilitarea de drept.
Bună ziua, mulțumesc de răspuns, referitor la celelalte întrebări îmi puteți spune ceva?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Trebuie sa treaca 5 ani de la definitiva si intervine reabilitarea de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergerea cazierului judiciar Paul112 Paul112 Buna ziua in 11 octombrie 2011 am primit sentinta definitiva si irevocabila , 8 luni închisoare cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei pentru ... (vezi toată discuția)
Reabilitare pedeapsa cu suspendarea conditionata a executarii marianbru marianbru Buna ziua, As dori sa stiu cand mi se sterge cazierul sa nu mai fie patat,mentionez ca am fost condamnat la 7 luni inchisoare cu suspendare cu un termen de ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judecatoreasca! johnny8 johnny8 Buna ziua, puteti sa ma lamuriti va rog cu privire la dreptul cand pot depune pentru reabilitarea judecatoreasca? • Condamnă la 3 ani închisoare cf. ... (vezi toată discuția)