avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Transfer din contul firmei in contul personal. Buna ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Transfer din contul firmei in contul personal. Buna seara! De ...

Transfer din contul firmei in contul personal.
Buna seara!
De aproximativ o saptamana lucrez in Germania, fiind angajatul unei firme din Romania. Firma din Romania are contract de prestari servicii pentru o persoana fizica din Germania. Eu am venit inaintea muncitorilor pentru organizare.
Situatia este astfel;
Firma din Romania imi trimite bani pe cardul personal (nu de salariat) pentru diverse cheltuieli de organizare.
Multe cheltuieli sunt cu factura dar recent au venit cativa muncitori si au cerut avans 2500 lei. Am retras acesti bani si am platit muncitorii dar nu am documente care sa dovedeasca acest lucru.
Firma a solicitat emiterea unui card de imputernicit pe numele meu si cu siguranta voi mai retrage numerar pe care il voi cheltui fara documente (bani de mancare pt muncitori, avans inainte de salariu, cheltuieli neprevazute).
Cum pot fi in legalitate referitor la numerarul retras de la bancomat?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cash direct din bancomat gdec gdec Salutare la toti! Poate s-a mai discutat, dar eu nu am gasit nimic acum, asa ca intreb si eu: patronul retrage numerar cu cardul firmei din bancomat de pe ... (vezi toată discuția)
Plafon numerar la plata dividende vpreda2003 vpreda2003 Buna ziua, Am si eu doua intrebari: 1. Din cate am citit in articolele dvs. din casa se pot plati cash dividende in valoare maxima de 10000 de lei pe zi de ... (vezi toată discuția)
Buna, se da urmatoarea problema. am avut un prieten care a fost ... Playa Playa Buna, se da urmatoarea problema. Am avut un prieten care a fost divortat si in urma casatoriei a rezultat un copil. Copilul e la mama. Problema este ca ... (vezi toată discuția)