avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune - bani disparuti din cont la doua zile dupa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune - bani disparuti din cont la doua zile dupa deces ...

Succesiune - bani disparuti din cont la doua zile dupa deces

Buna seara, speta este urmatoarea : in urma unei persoane decedate au ramas, printre altele, conturi bancare. In urma efectuarii succesiunii, mostenitorii au constatat ca, la doua zile dupa deces, din unul din conturi a disparut o suma de bani. Acea suma a fost transferata in contul propriu de catre concubinul persoanei, care avea imputernicire pe cont.

Exista temei legal prin care suma retrasa din cont poate fi recuperata ? Multumesc !

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da,dupa ce dezbateti succesiunea puteti demara o actiune.pt recuperarea sumelor respective..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire oli86 oli86 dupa cum am spus in intrebarea alta intrebare, tatal meu decedat in urma cu 3 ani. Acum am aflat ca el a avut un depozit cu o suma considerabila in banca, dar ... (vezi toată discuția)
Utilizare card dupa decesul titularului addrienne90 addrienne90 Buna ziua, as aveanevoie de putin ajutor. Mama mea a are un cont deschis la o banca, in care i se virau salariile. In urma cu 2 saptamani aceasta a decedat, ... (vezi toată discuția)
Cont bancar persoana decedata mihai3434 mihai3434 Buna ziua Recent a decedat tatal meu si vrem sa facem succesiunea. Fratele meu stia de existenta unui cont bancar. Am inteles ca notarul poate trimite cereri ... (vezi toată discuția)