avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara As dori sa știu dacă pot beneficia de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara As dori sa știu dacă pot beneficia de asigurarea ...

Buna seara
As dori sa știu dacă pot beneficia de asigurarea creditului pentru pierdere involuntară a locului de munca având în vedere că contractul de munca a fost încheiat cu art.65 alin.1
In asigurare este specificat că se acorda numai dacă pierd involuntar locul de munca
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:39, 17 Martie 2022
Da, puteti beneficia de asigurarea creditului pentru pierdere involuntară a locului de munca având în vedere că contractul de munca v-a fost încheiat cu art.65 alin.1 din Codul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara mama avea funcția de asistent personal și i sa desfăcut ... razvan22 razvan22 Buna seara Mama avea funcția de asistent personal și i sa desfăcut contractul de munca ca urmare a voinței unilaterale a salariatului conform art 55 ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de somaj? daniela munteanu daniela munteanu Am fost angajata pe o perioada de 2 ani si ceva la o societate; iar de o luna de zile magazinul s-a inchis si contractul meu de munca a incetat potrivit art. ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca Klarat Klarat Buna ziua, Asi dori sa-mi spuneti daca in conditiile date mai jos pot beneficia de ajutor de somaj: \"Avand in vedere reducerea volumului de comenzi si ... (vezi toată discuția)