avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract inainte de termen, persoana juridica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract inainte de termen, persoana juridica

Sunt Persoana Juridica, am un contract la DIGI pentru internet business pe o perdioada de 24 de luni, mi s-a spus ca nu e posibil sa reziliez contractul inainte de termen ca si persoana juridica fara a plati contravaloarea pentru celelalte luni ramase conform contractului. Exista vreo varianta sa pot rezilia contractul inainte de termen fara a plati diferenta? Daca da, cum as putea proceda. Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:33, 18 Martie 2022
se aplica clauzele contractului semnat. singura posibilitate ar fi sa atacati contractul in instanta insa nu puteti fi sigur de rezultat; ati putea plati penalitati si mai mari. e valabil pentru orice fel de contract

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract servicii internet lucian0308 lucian0308 Acum 2 luni am facut un contract business personalizat cu o firma cred ca cea mai mare din Bucuresti care ofera servicii de internet la domiciliu. Prima ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract rds-rcs persoana juridica Cs_alex Cs_alex Buna ziua. Am si eu o intrebare: Din motive obiective(incetare activitate, posibil inchidere firma) doresc sa reziliez un contract de prestari servicii digi ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cu rds poll1 poll1 Buna ziua, in urma cu 3 luni am incheiat un contract cu RDS-RCS pt furnizare digi-tv si digi-net , internetul merge mai incet decit melcul, am tot sunat si am ... (vezi toată discuția)