adriandimitriu 
	    	Utilizator

adriandimitriu 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 AlinaRmnc	                   

Am comandat online de la un magazin de mobila o masa si doua scaune. Deoarece specificatiile de pe site nu erau suficiente, am solicitat pe email o ... (vezi toată discuția)
	                    AlinaRmnc	                   

Am comandat online de la un magazin de mobila o masa si doua scaune. Deoarece specificatiile de pe site nu erau suficiente, am solicitat pe email o ... (vezi toată discuția)

mariannnghe	                   

Am achizitionat un coltar extensibil  de la o bine cunoscuta firma de mobila si am sesizat ca are un defect major.
Am dat comanda in luna ianuarie de ... (vezi toată discuția)
	                    mariannnghe	                   

Am achizitionat un coltar extensibil  de la o bine cunoscuta firma de mobila si am sesizat ca are un defect major.
Am dat comanda in luna ianuarie de ... (vezi toată discuția)

sod54321	                   

Am cumparat online un notebook ASUS de la Domo. A functionat 2 ore si apoi s-a oprit brusc. Am sesizat defectiunea in aceiasi zi, 7.01.2015 (seara la 9:03), ... (vezi toată discuția)
	                    sod54321	                   

Am cumparat online un notebook ASUS de la Domo. A functionat 2 ore si apoi s-a oprit brusc. Am sesizat defectiunea in aceiasi zi, 7.01.2015 (seara la 9:03), ... (vezi toată discuția)