avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Citație în calitate de intimat (accident auto)
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Citație în calitate de intimat (accident auto)

Bună ziua!
O sa scriu cat mai pe scurt: in anul 2021 am fost vinovat de producerea unui accident. Am fost la accidente ușoare și i-am dat celui păgubit asigurarea. Am primit anul trecut un plic de la judecătorie sa mă prezint in calitate de intervenient la o anumită data și oră, iar eu neputând să mă prezint am fost la judecătorie înainte de acea dată și am scris o declarație în care am specificat faptul că eu mă aflam la volan și sunt vinovat de producerea accidentului.
Astăzi în schimb am primit o citație sa mă prezint in calitate de intimat, in proces cu asiguratorul, el in calitate de apelant.
De data asta vreau sa mă prezint, mă pot aștepta să mă pună și pe mine sa plătesc ceva? E nevoie sa îmi iau un avocat?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Carcea.claudiu , utilizator 16:41, 19 Martie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intimat fond rca bună ziua ! in 12.2020 am fost vinovat de producerea ... geovidiu geovidiu Intimat fond RCA Bună ziua ! In 12.2020 am fost vinovat de producerea unui accident. Am fost la accidente ușoare și i-am dat celui păgubit asigurarea. ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna intervenient? amzulescucatalin amzulescucatalin Am primit acum 2 zile o citatie prin care sunt chemat in instanta in calitate de INTERVENIENT FORTAT(nush ce e asta)..Acum 1 an jumate am avut un accident fara ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am fost citat în calitate de intervenient în anularea ... Drg91 Drg91 Bună seara! Am fost citat în calitate de intervenient în anularea unui proces verbal în care brigada rutieră București este chemată în calitate de ... (vezi toată discuția)