avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Intimat fond RCA Bună ziua ! In 12.2020 am fost ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Intimat fond RCA Bună ziua ! In 12.2020 am fost vinovat de producerea ...

Intimat fond RCA
Bună ziua !
In 12.2020 am fost vinovat de producerea unui accident. Am fost la accidente ușoare și i-am dat celui păgubit asigurarea. In 2022 primesc un plic de la judecătoria sect.1,sa mă prezint in calitate de intervenient la o anumită data și oră, iar eu neputând să mă prezint am omis acel termen la judecătorie,iar cazul s-a judecat în lipsă.
Asigurătorul meu Euroins a pierdut procesul intentat de service-ul auto ptr.plata contravaloare reparații auto păgubit.
În 01.2024 am primit o citație sa mă prezint in calitate de intimat, in proces de fond la tribunalul București cu asiguratorul, el in calitate de apelant ( tot cu service-ul auto,ptr.recalculare suma despagubire).
De data asta vreau sa mă prezint, mă pot aștepta să mă pună și pe mine sa plătesc ceva? E nevoie sa îmi iau un avocat? Dacă da,îmi recomandati pe cineva!
Va mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2024
geovidiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:35, 5 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, trebuie analizate documentele pe care le-ati primit de la Tribunal si evaluata situatia dvs. in functie de datele concrete si detaliate ale problemei. Va recomand sa apelati la un avocat pentru analiza situatiei dvs. si pentru reprezentarea in dosar, recomandarile nu sunt permise pe forum dar puteti alege dvs. un avocat din lista de consultanti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citație în calitate de intimat (accident auto) Carcea.claudiu Carcea.claudiu Bună ziua! O sa scriu cat mai pe scurt: in anul 2021 am fost vinovat de producerea unui accident. Am fost la accidente ușoare și i-am dat celui păgubit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, În 2020, am avut un accident auto cu o dauna nu foarte ... geovidiu geovidiu Buna ziua, În 2020, am avut un accident auto cu o dauna nu foarte mare, eu fiind vinovat. Service-ul auto care a reparat masina lovita a dat in judecata ... (vezi toată discuția)
Proces intre asigurari nuvola nuvola buna ziua, zilele trecute am ridicat o scrisoare recomandata care de fapt este o citatie in instanta in calitate de intimat intervenient fortat intr-un ... (vezi toată discuția)