avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Caut arhiva medicala ratacita
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Caut arhiva medicala ratacita

Prin decesul unui medic, proprietar al unei policlinici private, policlinica a fost vanduta, si-a schimbat denumirea si medicii. Problema este ca a renuntat la vechea arhiva cu fisele medicale. M-au trimis intr-o locatie unde au mutat arhiva pentru a-mi scoate fisa medicala. Acolo insa, mi s-a spus ca au predat-o. Am intrebat unde. La Arhivele nationale? Omul a ridicat din umeri si a spus: Nu, la aia care se ocupa cu arhivele". La un lichidator? Nu stia nimic.
Acum intreb eu: Este cineva din Mures si are idee ce ar putea fi "ăia care se ocupa cu arhivele"?
Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 20 Martie 2022
Resan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:09, 25 Martie 2022
Întrebați la Directia Judeteana a Arhivelor Nationale Mures.
Adresa: Târgu-Mureş, Str. Crizantemelor, Nr. 8, cod 540073, jud. Mureş
Telefon: 0265/235.064
Fax: 0265/235.064
E-mail: mures@arhivelenationale.ro
Desi angajatul de acolo mi-a spus ca nu la Arhivele nationale a predat arhiva, probabil tot acolo voi ajunge sa intreb. Multumesc.
Cornel Vasile a scris:
Întrebați la Directia Judeteana a Arhivelor Nationale Mures.
Adresa: Târgu-Mureş, Str. Crizantemelor, Nr. 8, cod 540073, jud. Mureş
Telefon: 0265/235.064
Fax: 0265/235.064
E-mail: mures@arhivelenationale.ro

Acea arhiva de la policlinica nu este (nu a ajuns) la Arhivele nationale.
Întrebați la DSP sau la Ministerul Sănătății....poate va indruma undeva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întrebare arhivă firmă stefyscorici stefyscorici Caut o firmă din Targu Mures cu sediul pe Str. Depozitelor ICRTI în perioada 1988 -1991 Aș dori să știu unde se află sau dacă sa desfințat unde sunt ... (vezi toată discuția)
Unde gasesc arhiva la s.c.c.a tehnolemn tarnaveni? francisc57 francisc57 Unde gasesc arhiva la S.C.C.A. Tarnaveni pt o adeverinta de pensionare? (vezi toată discuția)
Arhiva societate radiata Geta Anghel Geta Anghel Buna ziua, Am cativa clienti care au lucrat la S.C. FORAJ SONDE BUCURESTI S.A., CUI 1556617, J15/116/2005, ce a avut sediul in comuna Ciocanesti, ... (vezi toată discuția)