avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Va rog frumos să-mi trimiteți o adresă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Va rog frumos să-mi trimiteți o adresă unde as ...

Bună ziua! Va rog frumos să-mi trimiteți o adresă unde as putea găsi o adeverinta care sa ateste perioada lucrata la o societate AEIPIPS FLORESTI PRAHOVA în anii 1987 1990 , deoarece mi s.a pierdut carnetul de munca și mi s.a întocmit duplicat.
Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime din 1987! iris_sweet22 iris_sweet22 Buna ziua , am rugamintea la dvs sa ma ajutati cu anumite informatii legate de o adresa / adeverinta cu vechime in munca pentru mama mea sau sa ma indrumati ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca , buna ziua , prietenul meu a lucrat in peroada anilor 1978-1991 ... dannymoga dannymoga Buna ziua , prietenul meu a lucrat in peroada anilor 1978-1991 la Intreprinderea de utilaj greu constructii presurtat IUGC , incearca sa recupereze cartea de ... (vezi toată discuția)
Arhiva ipromet bucuresti stelicalaz stelicalaz Deoarece sotia mea a pierdut cartea de munca, doreste sa reconstitue vechimea in vederea pensionarii. Angajatorul IPROMET Bucuresti nu mai exista, unde putem ... (vezi toată discuția)