avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am un service auto la care am si codul caen 4532.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am un service auto la care am si codul caen 4532.

Buna ziua. Am un service auto la care am si codul caen 4532. Sunt sintuatii in care clientul pe langa piesele pe care le montez vrea si ceva piese sa le monteze el acasa. Sau uneori vrea doar piesele fara montaj. Eu nu am spatiu special pt vanzare piese. Pot sa vand acelor clienti piese sau nu! Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Martie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:21, 23 Martie 2022
Da. Sa aveti acolo posibilitea sa tipariti pe bonul fiscal de la casa de macat si aceste piese cumparate separat de client.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 4532-vanzari pe internet si direct catre client hordymulberry hordymulberry Buna ziua. Am depus actele pentru a autoriza o interprindere individuala cu codul caen 4532. Doresc sa vand accesorii auto (doar gpsuri) pe internet sau direct ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod caen srl-d savurazvan savurazvan buna ziua. am infiintat recent un srl-d cu activitatea principala 4532. cand am ajuns la anaf sa inregistrez firma ca platitoare de tva mi-au zis ca pentru ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru magazin piese auto cu vânzare online? Rusu88.rusu88@gmail.com Rusu88.rusu88@gmail.com Buna seara . Pentru un magazin piese auto cu vânzări online ni s a recomandat codul Caen 4791 . Din ce am văzut la codul 4791 este specificat ca este ... (vezi toată discuția)