avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot avea PFA si SRL in acelasi timp?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot avea PFA si SRL in acelasi timp?

Buna ziua! Eu sunt PFA, se poate sa infiintez si o firma al carui administrator sa fiu tot eu si sa am acelasi obiect de activitate ca pe pfa-ul si sa activez pe acelasi cod caen , dar fara sa inchid PFA-ul. Pot avea activitate pe ambele concomitent? Va multumesc!
Da.
Buna ziua,

Puteti detine o societate pe raspundere limitata, insa si o persoana fizica autorizata, ca forme de exercitare a activitatilor comerciale.

Ultima modificare: Luni, 28 Martie 2022
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ma autorizez (pfa sau firma) ca sa pot persta servicii de verificare stingatoare? TuRa TuRa Buna ziua! Cum ma autorizez (pfa sau firma) ca sa pot persta servicii de verificare stingatoare? Mai exact, la firma la care lucrez, stingatoarele sunt ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica pfa si administrator srl - legalitate ContSters267473 ContSters267473 Buna seara, As dori sa clarific problemele de mai jos cu cateva raspunsuri prompte si simple, ca sa stiu spre ce anume ma indrept. 1. O persoana fizica ... (vezi toată discuția)