avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul compensatoriu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul compensatoriu

Cate salarii compensatorii pot cere dupa 7 luni de munca. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 21:02, 14 Ianuarie 2010
salariile compensatorii nu sunt conditionate de vechime, se acorda in caz de disponibilizare!
In CCM negociate la nivel de unitate numarul lor depinde si de vechime. Daca nu aveti CCM la unitate atunci beneficiati de un salariu conform CCMN. Daca aveti CCM la nivel de ramura trebuie sa vedeti cate prevede acesta, dar la vechime dvoastra nu cred ca este mai mult de un salariu compensator.
intradevar se practica ca in CCM unitate sa se conditioneze numarul salariilor compensatorii in caz de disponibilizare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul platii salariului compensatoriu lala21 lala21 Firma a refuzat sa imi plateasca cel putin un salariu compensatoriu. Care este suma pe care o pot cere in instanta ca despagubire. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Cerere admisa de tribunal stelamudura stelamudura Am castigat in Instanta salarul compensator acordat prin CCMUNN 2007-2010.L-am si primit de la institutia la care am lucrat. Doar unul. Fara sa fie vizat de ... (vezi toată discuția)
Salarile compensatorii sunshin3_ana_mary sunshin3_ana_mary asi dori sa stiu si eu daca salariile compensatorii oferite pentru cei disponibilizati se pot oferi dupa anumite criterii,,,,,,mai exact mi s-a spus ca in ... (vezi toată discuția)