avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuzul platii salariului compensatoriu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuzul platii salariului compensatoriu

Firma a refuzat sa imi plateasca cel putin un salariu compensatoriu. Care este suma pe care o pot cere in instanta ca despagubire.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:32, 16 Ianuarie 2010
Un salariu (salariul dvoastra , art.78 CCMN) compensator plus cheltuielile de judecate pe care le veti efectua daca angajati un avocat. Taxa de timbru nu platiti.
Daca aveti CCM pe unitate vedeti cate sunt prevazute, sau CCM ramura.
Ultima modificare: Vineri, 15 Ianuarie 2010
ContSters42179, utilizator
1. Puteti cere suma care o aveti de primit conform legii: cel putin un salariu compensator, conform CCMUNN pe anii 2207-2010.
2. Daca in CCM pe unitate sau CCM pe ramura aveti mai multe salarii compensatorii le cereti pe acestea.
Ultima modificare: Vineri, 15 Ianuarie 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
~ Conținut șters la cerere ~
In afara de cuantumul sumei de care veti beneficia , ar trebui sa fiti atent si la termenul de prescriptie al actiunii care este 6 luni de la data incetarii c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire salariu compensatoriu gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Sunt angajata unei firme ( sistem privat) de 3 ani si 5 luni, mai exact din august 2006, avand in prezent salariu net de 600 lei si mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Salarile compensatorii sunshin3_ana_mary sunshin3_ana_mary asi dori sa stiu si eu daca salariile compensatorii oferite pentru cei disponibilizati se pot oferi dupa anumite criterii,,,,,,mai exact mi s-a spus ca in ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii larisa_ larisa_ Incepand cu data de 17.09.2010, contractul meu de munca a incetat conform art 65 alin 1 din codul muncii. Din cauza reducerii activitatii mi-a fost desfiintat ... (vezi toată discuția)