avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Mentioneaza daca contul “cash” va fi creditat sau ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Mentioneaza daca contul “cash” va fi creditat sau debitat ?

2.Mentioneaza daca contul “cash” va fi creditat sau debitat atunci cand compania plateste o factura?
Cel mai recent răspuns: magiccom , utilizator 15:14, 28 Martie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu stiu ce este contul cash.
Contul 5311 "Casa in lei" este un cont de activ adica se debiteaza cu intrarile (incasarile) si se crediteaza cu iesirile (platile).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cash direct din bancomat gdec gdec Salutare la toti! Poate s-a mai discutat, dar eu nu am gasit nimic acum, asa ca intreb si eu: patronul retrage numerar cu cardul firmei din bancomat de pe ... (vezi toată discuția)
Cont 609 si 709 factura ulterioara reduceri comerciale lauravarlam lauravarlam Cum se inchid noile conturi 609 si 709 avand in vedere functiunea acestora ,respectiv cont 709 se debiteaza cu 411 si 609 se crediteaza cu 401?#-o (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile privin scontarea tasica34 tasica34 Am depus documente in vederea scontarii,in suma de 30.000 lei, la o societate bancara. Va rog sa ma indrumati in ceea ce inseamna acest tip de ... (vezi toată discuția)