avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Locuiesc intr-un bloc care are parcari ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Locuiesc intr-un bloc care are parcari private, iar ...

Bună ziua!
Locuiesc intr-un bloc care are parcari private, iar pe marginea cailor de acces vin proprietarii altor blocuri și parchează. Este de competenta politiei locale ca aceștia sa fie sancționați? Am încercat amiabil, dar nu se poate rezolva.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:06, 29 Martie 2022
verificati actele blocului si daca este in proprietatea dvs,montati stalpisori pentru nu mai putea parca

politia locala se ocupa doar de domeniul public si parcarile inchiriate de la primarie......politia rutiera intervine daca vi se blocheaza locurile de parcare in proprietate
Daca este teren privat atunci proprietarul/proprietarii au dreptul sa impuna reguli pentru utilizat spatiul care le apartine
Politia nu se implica in solutionare astfel de spete

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociaţia de proprietari poate bloca roţi în parcarea privată a blocului? maximiljen maximiljen Bună seara, Mă interesează ce spune legislaţia în cazul expus pe scurt în titlu. Pe larg întrebarea este: Asociaţia de proprietari a blocului ... (vezi toată discuția)
Supermarket construit in fata blocului lex2013 lex2013 De cateva zile s-a construit un Supermarket( Pr*fi) la parterul unui bloc situat vizavi de blocul meu. Problema care apare este urmatoarea: cei de la Pr*fi ... (vezi toată discuția)
Apartament achizitionat suciu_diana suciu_diana Buna seara, care este solutia legala pentru urmatoarea situatie: apartament achizitionat in bloc nou, in afara localitatii. [b]Blocul este construit pe ... (vezi toată discuția)