avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Varsta minima la care se poate deschide o asociatie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Varsta minima la care se poate deschide o asociatie de tineret?

Buna seara , care este varsta minima la care se poate deschide o asociatie de tineret? Din ce am citit pe net este 14 ani dar asta prin 2013,2014. Eu in momentul de fata am 14 ani si as dori sa deschid o asociatie educatioanala si nu gasesc nicaeri pe internet ceva informatii legat de asta
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 17:59, 20 Septembrie 2022
din pacate in mod stupid actuala legislatie romana nu permite minorilor sa infiinteze asociatii, eventual cei peste 14 ani, dar in mod controversat / discutabil, ar putea deveni simpli membri dar nu si parte din Consiliul Director...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înființarea unui ong Damian_Iulian Damian_Iulian Un grup de tineri care dorim înființarea unei organizații de tineret in județ. Am vrea sa știm care sunt procedurile si etapele înființării, si daca de ... (vezi toată discuția)
Membrii fondatori minori Alexandru Munteanu Alexandru Munteanu Mi-a intrat în atenție dorinta unor adolescenți de 15-17 ani care vor să înființeze o asociatie a elevilor. Avem în acest caz ... (vezi toată discuția)
Asociatii, cluburi sportive tudoreanusimona tudoreanusimona Cum se procedeaza atunci cand se primesc noi membrii in asociatie? Avem un club sportiv infiintat in anul 2011 (avem si CIS), la primirea unui nou membru ... (vezi toată discuția)