avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa deschid un magazin online, pot continua pe ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa deschid un magazin online, pot continua pe PFA?

Buna ziua! În condițiile în care am deschis din 2015 un PFA. Vreau sa deschid un magazin online, pot continua pe PFA, sau trebuie neapărat deschidere de SRL? Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2022
george-neagu, moderator
Buna ziua, depinde de obiectul de activitate al PFA-ului si respectiv al magazinului online, daca le-ati autorizat la ONRC, puteti deschide pe PFA.
Buna ziua,

Dumneavoastra decideti ce forma a exercitarii activitatii comerciale este mai avantajoasa pentru dumneavoastra.

Puteti continua activitatea, in calitate de titular al persoanei fizice autorizate, insa mare atentie, in cazul SRL-ului , taxele catre stat sunt mai reduse.

Aveti in vedere dispozitiile GDPR.

Magazinul on-line trebuie sa contine termenii si conditiile prin care este reglementata activitatea comerciala.

In cazul nerespectarii legislatiei aplicabile, amenzile sunt ridicate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru vanzarii online pe site-uri, ce trebuie sa fac? nicu940503 nicu940503 Pentru vanzarii online pe site uri cum ar fi olx,okazii,publi24 pentru a fi din punct de vedere legal totul in regula ce trebuie sa fac? Sunt persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Ce acte am nevoie pentru vanzare lucru crosetat manual pe etsy? rererem rererem Vreau sa deschid un magazin online pe etsy pe care sa vand diferite decoratii/accesorii/jucarii crosetate manual. Nu am gasit nicaieri ca Etsy ti-ar cere PFA ... (vezi toată discuția)
Ma intereseaza ce avize sunt necesare pentru un magazin online ... DrAndrasT DrAndrasT Ma intereseaza ce avize sunt necesare pentru un magazin online care vinde aparatura cosmetica de la un furnizor deja autorizat. (adica exista certficate de ... (vezi toată discuția)