avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Nelămurire radiere și dizolvare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Nelămurire radiere și dizolvare SRL

Salutare tuturor, aș dori să vă comunic în mod cât mai succint problema pe care o întâmpin. Am fost angajat la o firmă imobiliară, iar acum 3 luni aceasta ne-a ajutat să ne înființăm un SRL pentru o continuitate a colaborării. Ulterior am schimbat job-ul și am rămas cu această firmă pe care doresc să o închid pentru a evita alte costuri suplimentare.

Serviciile de contabilitate le-am avut doar pe perioada firmei, iar în prezent nu găsesc o firmă de contabilitate care să mă ajute în procesul de radiere, deoarece mi s-a comunicat faptul că în procesul de radiere am nevoie de contabilitate. La ce variante pot apela pentru a îmi închide firma?
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2022
mariussssd, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 17:32, 29 Martie 2022
Da, trebuie sa apelati la un expert contabil/societate de expertiza contabila pt ca va trebui sa depuneti situatiile financiare de lichidare.

Etapele de la ONRC sunt specificate aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere srl ANCA-ELENA ANCA-ELENA buna seara , va rog un mic ajutor doresc sa inchid societatea pe care o administrez impreuna si prietenul meu, nu avem datorii la fisc, am platit absolut tot ... (vezi toată discuția)
Renunțare la srl fără datorii: vânzare, suspendare sau radiere? vrlmtr vrlmtr Buna ziua. Sunt asociat unic intr-un SRL infiintat in 2008. Firma a avut activitate pana in prezent, nu are datorii nu este platitoare de tva, este ... (vezi toată discuția)
Radiere societate allutza allutza Buna ziua, doresc sa radiez o societate deoarece de un an nu mai produce nimic <e pe pierdere>, nu stiu cum sa procedez corect stiu doar ca: deoarece ... (vezi toată discuția)