avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Salutare, am cumparat un teren, pe care sunt ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Salutare, am cumparat un teren, pe care sunt construite un atelier ...

Salutare, am cumparat un teren, pe care sunt construite un atelier de tâmplărie si o casa de locuit. Am vrut sa transform toata locația in spatiu pentru alimentație publica, iar la solicitarea C.U, am constatat ca am nevoie de acordul vecinilor, care nu sunt de acord cu dorința mea. Pot sa imi desfășor activitatea in alimentație publica in clădirea cu destinatie de atelier, fara acordul lor?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:58, 30 Martie 2022
casa necesita schimbarea destinatiei de folosinta,in scop comercial........acordul vecinilor poate fi obtinut in instanta.....ma indoiesc ca pot aduce argumente privind refuzul

atelierul apare in acte ca si spatiu comercial?
Avand in vedere ca intentionati schimbarea destinatiei,spatiului este obligatoriu sa obtineti acordul vecinilor
Aveti varianta sa sensibilizati vecinii sau in ultima instanta sa incercati demersul in instanta dar care nu va garanteaza solutie favorabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare de destinatie armand67 armand67 As dori sa stiu care sunt formalitatile si - binenteles - care este baza legala necesar a fi respectata pentru a realiza un schimb de destinatie a nivelului ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie imobil din spatiu comercial in apartament DomutaDaniel DomutaDaniel Buna ziua. Detin un spatiu comercial in orasul meu, in CF acesta este trecut ca si spatiu comercial si as dori sa-l transform in apartament. Va rog sa imi ... (vezi toată discuția)
Autorizare isu spatiu amenajat în clădiri olivermircea olivermircea Va rog un punct de vedere în situația mea, am închiriat un spațiu într-o clădire p+2 , clădire în care nu sunt înglobate spatii de locuit -mai exact ... (vezi toată discuția)