avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Daca am primit cu titlul de donatie casa si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Daca am primit cu titlul de donatie casa si terenul ...

Buna ziua
Daca am primit cu titlul de donatie casa si terenul de la parintii mei eu mai am voie sa figurez pe un contract de cumparare de prima casa
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:55, 30 Martie 2022
Nu. Pentru ca aveti deja in proprietate o locuinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! cum pot clarifica regimul juridic al unei constructii, intrucat nu detin titlu de proprietate asupra terenului. soțul a primit prin succesiune, în urma decesului ... ANDRE- IA ANDRE- IA Bună seara! Soțul a primit prin succesiune, în urma decesului fostei soții un teren intravilan. Acesta reprezinta acum moștenire și proprietari asupra ... (vezi toată discuția)
Împărțirea unei cote din averea părinților în viață către cei 2 copii. cum ne recomandați să facem actele? Ioana ionela Ioana ionela Buna ziua! Parintii mei detin un apartament si un teren+casa in care si locuiesc. Ei doresc sa ma lase pe mine si pe sotul meu sa construim o casa pe terenul ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate sabou sabou titlu de proprietate Buna ziua, daca un teren primit de la parinti este trecut in Cartea Funciara pe numele meu,ulterior am construit casa pe el,mai trebuie ... (vezi toată discuția)