avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua. Am o intrebare legata de servicii de ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua. Am o intrebare legata de servicii de salubrizare - ...

Buna ziua.
Am o intrebare legata de servicii de salubrizare - Conform legislatiei in vigoare, exista o distanta maxima intre tomberoane si imobilele private pe care aceste tomberoane le deservesc?
Poate un consiliu local sa obliga cetatenii din zone indepartate sa plateasca taxa de salubritate chiar daca in unele cazuri distanta de la casa la tomberoane este de 400-500m, drum neasfaltat cu nori pana la glezna in multe zile ale anului?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:35, 11 Iulie 2023
Nu este o distanta minima legiferata. Este in functie de sistemul de salubrizare instituit de autoritatea locala care poate fi colectare din poarta in poarta sau prin aport voluntar in insule de colectare(de genul celor semnalate de dumneavoastra). Amplasarea insulelor se stabileste de autoritatea locala. Trebuie sa va adresati primariei.
Si in cazul in care considerati ca hotararea de consiliu local este aberanta (cum de multe ori nu este doar atat), aveti deschisa calea contenciosului administrativ pentru anularea acelei hotarari. Succesuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complex rezidential curatenie spatii care nu sunt in proprietate bicu_23 bicu_23 Buna ziua, Sunt administratorul unui bloc dintr-un complex rezidential din capitala. In acest complex dezvoltatorul a construit doua parcuri cu banci,spatii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o locuinta la tara unde nu locuieste nimeni de ... tuty tuty Buna ziua, Am o locuinta la tara unde nu locuieste nimeni de 27 de ani si nu merge nimeni acolo. Am primit instiintare de la primaria de acolo prin care ma ... (vezi toată discuția)
Taxa habitat Okta43 Okta43 Buna ziua, Am o casa de vacanta in comuna Valea Lunga, Dambovita. Acum cateva zile am primit prin posta o scrisorica cu titlul \\"Titlu executoriu numarul ... (vezi toată discuția)