avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Punere în posesie teren extravilan Ce este de făcut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Punere în posesie teren extravilan Ce este de făcut în situația ...

Punere în posesie teren extravilan



Ce este de făcut în situația în care exista un Proces verbal de punere în posesie teren în extravilan semnat încă din 2014(dosar complet și netransmis încă pt.eliberarea Titlului de Proprietate) pentru ca acum, în 2022, sa fiu chemat sa semnez un alt Proces verbal de punere în posesie, motivandu-se ca firma care se ocupa de cartografiere a întocmit o anexă în care figurez cu o suprafață de teren în altă solă(evident este vorba de trecerea intr-o alta sola de categorie inferioara, s-a tăiat dintr-sola și s-a adăugat în alta). Mi se spune ca acea anexă cu sole cartografiate nu mai poate fi modificata și ca trebuie sa modifice Procesul verbal de punere în posesie .
Oare asa sa fie? Ce s-a semnat anterior chiar nu mai are valoare juridica? Ce mă sfătuiți?
Mulțumesc frumos.

Cel mai recent răspuns: Marian Hainagiu , utilizator 18:56, 5 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu semnati un alt proces verbal de punere in poserie faceti o scrisoare la prefectura cu detalii despre ce vi s-a cerutla prefectuara pentru a le solicita titlul de proprietate, consultati si notarul din zona.
Mulțumesc frumos Gilda!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de punere in posesie ioalex ioalex Bunica mea a avut mai multe parcele de teren extravilan si vie. A decedat in 1996. Pentru inceperea unei succesiuni notarul imi cere procesul verbal de punere ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de punere in posesie... iuli113 iuli113 se poate ca pt un proces verbal de punere in posesie(titlu de proprietate) in care apare suprafata de teren extravilan si suprafata de teren intravilan este ... (vezi toată discuția)
Instrainare drept coproprietar mostenitor cf. titlu de proprietate emis in baza legii 18/1991 zawitzky zawitzky Titlul de proprietate emis (abia) in anul 2002 in baza legii 18/1991, avandul ca autor pe tatal meu decedat in anul 1982 si ca mostenitori pe subsemnatul, pe ... (vezi toată discuția)