avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara! M-ar interesa sa ma lamuresc care ar fi ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara! M-ar interesa sa ma lamuresc care ar fi procedura ...

Buna seara!
M-ar interesa sa ma lamuresc care ar fi procedura în stabilirea paternității având în vedere ca am împlinit deja 18 ani, țin sa precizez ca nu mi-am cunoscut niciodată tatăl care de altfel nu a vrut nici sa ma recunoască (mama nu a fost niciodată căsătorită și figurează singura pe certificatul meu de naștere)
Va mulțumesc anticipat!
Știți cine e ? Trebuie sa stiti ca sa stiti pe cine dati in judecata.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca stiti cine este tatal, il chemati in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"tata din documente" cristinutza_999 cristinutza_999 buna seara ma numesc Cristina si am 16,4ani daca ma poate ajuta cineva cu un sfat deoarece ma aflu intr-o situatie penibila si nu stiu rezolvarea ei deoarece ... (vezi toată discuția)
Stabilire paternitate-test adn denis2012 denis2012 Buna ziua,as vrea sa stiu daca tatal meu are acelasi adn ca al meu,cum pot face sa aflu daca el nu doreste sa faca analizele de sange?nu avem acelasi nume ... (vezi toată discuția)
Cum ii pot face pasaport fetitei mele fara semnatura tatalui? Meirin Meirin Buna ziua! Am o fetita de 14 ani, care sta in Romania cu mama mea. Ea e trecuta pe numele meu, pentru ca am divortat de tatal ei cand ea era mica. El nu a ... (vezi toată discuția)