avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, tata a lucrat la Carpati si prin ei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, tata a lucrat la Carpati si prin ei parintii mei au ...

Buna ziua, tata a lucrat la Carpati si prin ei parintii mei au cumparat un apartment, plata in rate s-a facut la TC Carpati. Vrem sa facem acte de vanzare pt apartment si nu avem Adeverinta care dovedeste ca apartmentul a fost achitat integral pentru a putea face cadastru si intabularea. Arhiva de pe Docentilor s-a mutat la Mihailesti, am facut o solicitare la ei si mi-au trimis o lista cu toate apartmentele din bloc unde arata ca apartmentul este pe 0 ( zero) ca nu are datorii dar nu este acceptata la registru de la Cartea Funciara. Am fost la Imobiliara RA de pe Blvd Elisabeta 16 si la ei nu s-au facut platile pentru TC Carpati prin urmare nu imi pot emite o adeverinta. Sunt epuizata si nu stiu incotro sa ma duc. Exista cineva care s-a mai confruntat cu asa ceva si ma poate indruma , va rog? ionela_stoica2004@yahoo.com este adresa mea de email. Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, tata a lucrat la carpati si prin ei parintii mei au ... Ionela_Stoica Ionela_Stoica Buna ziua, tata a lucrat la Carpati si prin ei parintii mei au cumparat un apartment, plata in rate s-a facut la TC Carpati. Vrem sa facem acte de vanzare pt ... (vezi toată discuția)
Adeverinta care atesta ca apartamentul a fost achitat integral! ... Ionela_Stoica Ionela_Stoica Adeverinta care atesta ca apartamentul a fost achitat integral! Buna ziua, tata a lucrat la Carpati si prin ei parintii mei au cumparat un apartment, plata ... (vezi toată discuția)
Fosta imobiliara ra amalia2ro amalia2ro Buna ziua, Este prima oara cand scriu in acest forum, dar va citesc de mult timp si in primul rand vreau sa va spun ca apreciez foarte mult raspunsurile ... (vezi toată discuția)