avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare anexa gospodareasca
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare anexa gospodareasca

Buna ziua. Am si eu o anexa gospodareasca pe care am construit-o pe un teren in intravilan. Aceasta a fost construita cu autorizatie de constructie. Am gasit ca pentru obtinerea procesului verbal de receptie, in compozitia comisiei este suficient sa fie proprietarul si un delegat al administratiei publice locale. Este corecta informatia?

Alte discuții în legătură

Intabulare anexa gospodărească - extravilan mariuss86 mariuss86 Am construit pe teren extravilan ( 20 metri de la ultima casa construită in intravilan) o casa , având o autorizație de construcție pentru anexa ... (vezi toată discuția)
Intabulare anexa - extravilan mariuss86 mariuss86 Am construit pe teren extravilan ( 20 metri de la ultima casa construită in intravilan) o casa , având o autorizație de construcție pentru anexa ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie casa - teren extravilan beatrice_b beatrice_b Buna seara, Detin un teren situat la marginea orasului, dincolo de centura, in extravilan- suprafat 368 m2. Mentionez faptul ca terenul este inregistrat ... (vezi toată discuția)