avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare anexa gospodărească - extravilan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare anexa gospodărească - extravilan

Am construit pe teren extravilan ( 20 metri de la ultima casa construită in intravilan) o casa , având o autorizație de construcție pentru anexa gospodărească; de asemenea am și un proces verbal de Receptie finalizare lucrări. Problema este ca nu o pot intabula. Ce mă sfătuiți ? Mulțumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: mariuss86 , utilizator 21:37, 17 Decembrie 2017
Ce va lipsește pt.a o intabula?
Ultima modificare: Vineri, 24 Noiembrie 2017
avvalentina, utilizator
VALENTINA MITEA a scris:

Ce va lipsește pt.a o intabula?

Nu știu exact ce îmi lipsește .. cred ca o adeverința de rol ... terenul este încă extravilan (arabil) . Repet am autorizație și proces verbal Receptie lucrări . Adeverința de rol spun cei de la primărie ca nu o pot emite ... chiar nu știu ce lipsește ...mulțumesc mult !!
Pai ce aveti? Adeverinta de rol nu va trebuie, certificat fiscal, autorizatie si receptie, extras CF, actele terenului, relevee imobil si documentatie cadastrala, CI si cam atat.
Va este necesara o adeverinta de intravilan, si ar mai fi si problema faptului ca dumneavoastra ati schimbat destinatia anexei in casa, deci este necesar sa intrati in legalitate cu aceasta,

Alte discuții în legătură

Intabulare anexa - extravilan mariuss86 mariuss86 Am construit pe teren extravilan ( 20 metri de la ultima casa construită in intravilan) o casa , având o autorizație de construcție pentru anexa ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa Anele1 Anele1 Buna seara. Am construit o casa la sat pe un teren arabil intravilan cu gradina suplimentara, in 2014. Am autorizație de construire, proces verbal de receptie ... (vezi toată discuția)
Scoatere din circuitul agricol patraulea patraulea Buna ziua,este vb de un teren scos din circuitul agricol,pe care s-a obtinut o autorizatie de constructie.La cadastru nu s-a facut modificarea si apare tot ... (vezi toată discuția)