avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua, am dus o mașină la reparat la ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua, am dus o mașină la reparat la reprezentanta, mi-au ...

Bună ziua, am dus o mașină la reparat la reprezentanta, mi-au schimbat piese la ea dar tot nu merge, mi-au distrus și închiderea mașinii! Este normal sa plătesc 2500 de lei deși mașina nu a fost reparata?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:58, 6 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!

Nu este in regula sa platiti acesti bani, daca serviciul nu a fost prestat. Verificati contractul si actele primite de la reprezentanta.
serviciul consta in inlocuirea unor piese. se platesc piesele si manopera. nu scrie nicaieri ca acelea sunt piesele ce trebuie inlocuite pentru ca masina sa revina in parametri, am dreptate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibila inselaciune dany6969 dany6969 Buna ziua. De curand am achizitionat un autoturism sh cu o anumita suma de bani. Am vazut masina, nu am verificat-o la service, mi-a placut si am cumparat-o de ... (vezi toată discuția)
Probleme service auto. buna ziua , am dus masina la o constatare ... Brodox Brodox Probleme service auto. Buna ziua , am dus masina la o constatare intr-un service autorizat( pricina a fost un zgomot provenind din zona motorului si un sunet ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un service auto 1Anon1m 1Anon1m In mare mi sa stricat masina in Oradea eu fiind din Fagaras ..a necesitat schimbarea motorului ..dupa o luna a zis ca este gata masina ..am fost dupa ea si nu ... (vezi toată discuția)