avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Proceduri dupa modificare sediu social.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Proceduri dupa modificare sediu social.

Buna ziua! Am efectuat o schimbare a sediului social dintr-un judet in altul. Ce urmeaza sa fac acum in afara de a completa declaratia 50 la ANAF si achizitionarea Registrului Unic de Control?
Cu multumiri,
Vera
Ultima modificare: Luni, 4 Aprilie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Am inregistrat un srl, ce fac mai departe ? dan_popa40 dan_popa40 Buna ziua ! Dupa obtinerea CUI de la ONRC, cu el in mana acum, ce fac mai departe ? Trebuie mers la Administratia Financiara de sector sa mai declar si ... (vezi toată discuția)
Registru unic de control madalina bobeica madalina bobeica Buna ziua, O societate si-a achizitionat un nou registru unic de control ca urmare a schimbarii sediului social. Aceasta societatea urmeaza sa fie ... (vezi toată discuția)
Declaratie 050- firma noua Noma Noma Buna ziua, Am infiintat o firma la inceputul anului curent, iar acum cateva zile primesc o scrisoare de la ANAF, ca trebuie sa depun urgent declaratia 050, ... (vezi toată discuția)