avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Registru unic de control
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Registru unic de control

Buna ziua,

O societate si-a achizitionat un nou registru unic de control ca urmare a schimbarii sediului social.
Aceasta societatea urmeaza sa fie controlata de ITM care printre alte documente a solicitat si acest registru. Anterior schimbarii registrului societatea a mai fost controlata.
Este aceasta o problema in fata inspectorilor de la ITM daca societatea nu mai are vechiul registru unic de control?

Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: madalina bobeica , utilizator 22:16, 13 Martie 2018
Poate fi o problema daca inspectorii vor solicita vechiul registru pentru a verifica masurile dispuse anterior, plecand de la acestea in actualul control.
Nu este nicio problema in fata inspectorilor de la ITM daca societatea nu mai are vechiul registru unic de control.

În situaţia neprezentarii registrului unic de control, verificarea se efectuează, iar cauzele neprezentarii se consemnează în actul de control.
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
multumesc frumos....
asa cum am mentionat si mai sus societatea nu mai are vechiul registru deoarece in momentul schimbarii sediului social a trebuit sa schimbe registrul vechi cu unul nou care sa cuprinda adresa actuala.....nu este acesta un motiv pertinent si legal care sa justifice lipsa?
Pentru linistea dvs. puteti cauta sa intrati in posesia vechiului registru sau sa detineti PV de control efectuate de catre ITM anterior, in firma.

Alte discuții în legătură

Registru unic de control RovoDana RovoDana Buna ziua! suntem un magazin apicol autorizat in Timisoara, au venit in control cei de la Politoa Locala si ne-au solicitat REGISTUL UNIC DE CONTROL. Am ... (vezi toată discuția)
Registrul unic de control vs. schimbarea sediului social leuca_luminita leuca_luminita Buna seara! Ma poate lamuri cine daca sunt nevoita sa achizitionez un nou Registru Unic de Control in situatia in care imi schimb sediul social? Am mutat ... (vezi toată discuția)
Registrul unic de control monacostache monacostache Buna ziua, Daca o societate isi muta sediul social in alt sector este obligata sa achizitioneze un alt registru unic de control si un alte registru de ... (vezi toată discuția)