avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua! Am participat conform metodologiei la ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua! Am participat conform metodologiei la ședința de ...

Bună ziua! Am participat conform metodologiei la ședința de restrangere de activitate, conform metodologiei anul acesta, eu venind de pe catreda de educatoare. Am ales un post de învățătoare din cadrul scolii mele, de care aparțin, eu plecând de la o structura a acestei scoli și din lipsa de copii după 21 de ani de activitate numai la aceasta structura am fost nevoita sa întru în restrangere. La ședința de restrangere din 9 martie am obținut acest post de învățătoare, disponibil din scoala mea, eu având dubla specializare :învățător - educatoare. Postul luat de mine în ședința publica apare și pe site-ul oficial al Titularizare.edu.ro 2022-cu mențiunea restrangere rezolvata și cu numele meu afișat în dreptul postului ales.. Săptămâna aceasta am fost sunata de un inspector, care mi-a spus ca îmi va anula decizia de pe învățătoare la nivelul aceleași unități și îmi va face o noua decizie pe un post din aceeași comuna, aparținem de aceeași școală și care va fi eliberat în ședința următoare de pretransfer - un post dintr - un cătun de romi,conform art 41 din metodologie spune dansul. El considera ca orice post eliberat în ședințele următoare - posturi de educatoare as trece automat pe ele sinu contează ca eu am fost rezolvata la nivel anterior la ședința de restrangere, unde eu m- am prezentat și am fost rezolvata. Din art 41 eu înțeleg ca doar în cazul în care postul meu de pe care am plecat mi se reinfiinteaza, iar eu nu am fost soluționată anterior,, atunci ma reîntorc la postul meu de pe care am plecat. Vă rog să îmi dați un răspuns legal pentru ca eu cred ca acest inspector dorește acest post ocupat de mine pt alte persoane apropiate lui. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Reducere de activitate carmen_repciuc carmen_repciuc Unei colege invatatoare i s-a redus postul, motiv pentru care a fost transferata la o alta scoala. In timpul verii s-au transferat 2 elevi la scoala noastra ... (vezi toată discuția)
Pretransfer cadre didactice 2015-neacordarea acordului scolii monicachifor monicachifor Sunt un profesor care a participat la etapa de pretransfer sesiunea 2015. Conform metodologiei in vigoare am depus un dosar (cu toate actele necesare) la ... (vezi toată discuția)
Legea invatamantului - ambiguitati DanaDeac DanaDeac Voi descrie o situatie concreta dintr-o unitate scolara referitoare la miscarea personalului didactic, situatie in care noua Metodologie permite luarea ... (vezi toată discuția)